Kvalitātes standarti

Vienīgi augstākie kvalitātes standarti

Mūs kvalitātes standarti ir ne tikai mērvienības un rādītāji, kuri raksturo produkta drošumu un nekaitīgumu un kurus ar īpašu marķējumu izceļam uz produktu iepakojuma , bet arī iekšējie uzņēmuma standarti, kuri palīdz veidot produkta pievienoto vērtību. Marķējuma simbolu nozīme ir izskaidrota zemāk.

Mūsu sertifikāti

Produktu marķējumi

  • Saudzīga un ilgtspējīga zvejniecībaIzvēloties piegādātāju, rūpīgi izvērtējam un pievēršam pastiprinātu uzmanību tam, kā izejvielas ir iegūtas - vai tas ir atbilstoši mūsu klientu un patērētāju prasībām.
  • FILĒŠANA AR ROKĀMRažošanas procesā zivis tiek filētas ar rokām, kas nodrošina saudzīgāku apstrādi, saglabājot zivs dabīgo struktūru, tauku un mitruma līmeni, uzturvērtības un minerālvielas.
  • Augstākā kvalitāteŠāds marķējums uz iepakojuma garantē, ka izmantotas vislabākās izejvielas, un produkta kvalitāte ir visaugstākā. Tos varēsiet atrast tirgū arī starp mūsu konkurentiem.
  • Pakots ar rokāmMēs ticam, ka mūsu pircēji novērtē roku darbu un tā radīto pievienoto vērtību produktam. Perfekti sarindotas šprotes, glīti sapakotas filejas - tas ir mūsu darbinieku rūpīgā roku darba rezultāts.
  • Dabīgs kūpinājumsVaram apgalvot, ka tik augstas kvalitātes dabīgu kūpinājumu, kas palīdz radīt neatkārojamu garšu, var nodrošināt tikai pieredzējis Latvijas ražotājs ar daudzu gadu gaitā iegūtām zināšanām un pieredzi.
  • Recepšu meistariMēs lepojamies ar savām tehnoloģijām un oriģinālajām receptēm, ar kuru palīdzību esam pacēluši zivju konservu un preservu garšas citā līmenī.

Laboratorija un kvalitātes sistēma

Mūsu laboratorija, ļauj operatīvi un kvalitātīvi uzraudzīt, kontrolēt un analizēt ražošanas procesu. Noteikt produktu drošumu un nekaitīgumu, atbilstoši iekšējai paškontroles sistēmai, izvirzītajām klientu prasībām un sertifikāciju standartiem. Mēs sadarbojamies arī ar tādā starptautiski atzītām ārējām laboratorijām kā BIOR, J.S. HAMILTON BALTIC, Terviseamet, IBEN GmbH u.c., lai noteiktu vēl padziļinātākus produktu rādītājus.

  • Kvalitātes standarti (HACCP) integrēti uzņēmuma struktūrā un politikā, kas dod iespēju ātri reaģēt un veikt nepieciešamās darbības.
  • Iekšējā laboratorija ar iespējām testēt produkta drošību, analizēt mikrobioloģiju, fizikālos un ķīmiskos rādītājus.
  • Plašs eksporta tirgus, ar dažādām prasībām, augstiem kvalitātes standartiem (IFS, BRC, MSC, ASC, lielveikalu tīklu prasības), kuri integrēti uzņēmuma iekšējās kvalitātes vadlīnijās.