Стандарты качества

Tikai augstākie kvalitātes standarti. ru

Mūs kvalitātes standarti ir ne tikai mērvienības un rādītāji, kuri raksturo produkta drošumu un nekaitīgumu, bet tie ir arī iekšējie uzņēmuma standarti, kuri veido produkta pievienoto vērtību. Uz mūsu produktu iepakojuma, šīs vērtības marķējam ar īpašām emblēmām, kuru nozīme ir izskaidrota zemāk.

Наши сертификаты

Маркировка продуктов

  • Saudzīga un ilgtspējīga zvejniecībaIzvēloties piegādātāju, rūpīgi izvērtējam un pievēršam pastiprinātu uzmanību izejvielas iegūšanai - vai tā ir atbilstoša mūsu klientu un patērētāju prasībām.
  • Filetēšana ar rokāmRažošanā zivju filejas tiek filetētas ar rokām, kas ļauj saudzīgāk apstrādāt zivi, saglabājot tās dabīgo struktūru, tauku un mitruma līmeni, uzturvērtības un minerālvielas.
  • Augstākā kvalitāteŠis marķējums uz iepakojuma garantē augstākā līmeņa izejvielu un tie ir visaugstākās kvalitātes produkti, kurus varēsiet atrast tirgū arī starp mūsu konkurentiem.
  • Pakots ar rokāmMēs ticam, ka mūsu pircēji novērtē roku darbu un tā pievienoto vērtību produktam. Perfekti sarindotas šprotes, glīti pakotas filejas, ir mūsu darbinieku rūpīgā roku darba rezultāts.
  • Dabīgs kūpinājumsVaram apgalvot, ka tik augstas kvalitātes un garšas līmeņa dabīgu kūpinājumu var nodrošināt tikai pieredzējis Latvijas ražotājs ar vēsturiski iegūtām zināšanām un pieredzi.
  • Recepšu meistariMēs lepojamies ar savām oriģinālajām receptēm un tehnoloģijām ar kurām esam pacēluši zivju konservu un preservu produktu citā līmenī.

Лаборатория и система качества

Mūsu laboratorija, ļauj operatīvi un kvalitātīvi uzraudzīt, kontrolēt un analizēt ražošanas procesu. Noteikt produktu drošumu un nekaitīgumu, atbilstoši iekšējai paškontroles sistēmai, izvirzītajām klientu prasībām un sertifikāciju standartiem. Mēs sadarbojamies arī ar tādā starptautiski atzītām ārējām laboratorijām kā BIOR, J.S. HAMILTON BALTIC, Terviseamet, IBEN GmbH u.c., lai noteiktu vēl padziļinātākus produktu rādītājus.

  • Kvalitātes standarti (HACCP) integrēti uzņēmuma struktūrā un politikā, kas dod iespēju ātri reaģēt un veikt nepieciešamās darbības.
  • Iekšējā laboratorija ar iespējām testēt produkta drošību, analizēt mikrobioloģiju, fizikālos un ķīmiskos rādītājus.
  • Plašs eksporta tirgus, ar dažādām prasībām, augstiem kvalitātes standartiem (IFS, BRC, MSC, ASC, lielveikalu tīklu prasības), kuri integrēti uzņēmuma iekšējās kvalitātes vadlīnijās.