Receptes

Visas receptes

Kuskusa salāti ar tunci un zaļumiem

Sarežģītība
Gatavošanas laiks 12 min
Porcijas 2
Receptē izmantotais produkts
Tuncis eļļā 160g
Sastāvdaļas
  • 2 kārbas "Tuncis eļļā"
  • 200g kuskuss
  • 300ml vistas vai dārzeņu buljons
  • Zaļumi: pētersīļi, baziliks, dilles, maurloki vai parastie loki - kārtīga bunte
  • 1 sarkanā paprika
  • ½ sarkanā sīpola
  • Olīveļļa - pēc garšas
  • Jūras sāls - pēc garšas
Pagatavošana
  • Kuskusu pārlej ar buljonu tā, lai tas būtu nedaudz nosegts, uzliek vāku un atstāj uz 5-7 min., lai uzbriest.
  • Sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina zaļumus.
  • Uz liela šķīvja liek kuskusu, visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci. Pievieno olīveļļu, sāli.
  • Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.
Līdzīgas receptes