Receptes
Visas receptesKuskusa salāti ar tunci un zaļumiem
Sastāvdaļas
- 2 kārbas "Tuncis eļļā"
- 200g kuskuss
- 300ml vistas vai dārzeņu buljons
- Zaļumi: pētersīļi, baziliks, dilles, maurloki vai parastie loki - kārtīga bunte
- 1 sarkanā paprika
- ½ sarkanā sīpola
- Olīveļļa - pēc garšas
- Jūras sāls - pēc garšas
Pagatavošana
- Kuskusu pārlej ar buljonu tā, lai tas būtu nedaudz nosegts, uzliek vāku un atstāj uz 5-7 min., lai uzbriest.
- Sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina zaļumus.
- Uz liela šķīvja liek kuskusu, visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci. Pievieno olīveļļu, sāli.
- Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.