Рецепты
Все рецептыСалат из тунца с кускусом и зеленью
Ингредиенты
- Tuncis eļļā 2 kārbas
- Kuskuss 200g
- Vistas vai dārzeņu buljons 300ml
- Zaļumi: pētersīļi, baziliks, dilles, maurloki vai parastie loki - kārtīga bunte
- Sarkanā paprika 1gab.
- Sarkanais sīpols ½ gab.
- Olīveļļa - pēc garšas
- Jūras sāls - pēc garšas
Приготовление
- Kuskusu pārlej ar buljonu, lai to nedaudz pārsegtu, uzliek vāku un atstāj uz 5-7 min uzbriest.
- Tikmēr sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina visus zaļumus.
- Kuskusu pārliek lielā šķīvī, liek pāri visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci, papildina ar olīveļļu, sāli.
- Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.