Рецепты

Все рецепты

Салат из тунца с кускусом и зеленью

Сложность
Время приготовления 12 мин
Порции 2
Продукт, использованный в рецепте
Тунец в масле 160 г
Ингредиенты
  • Tuncis eļļā 2 kārbas
  • Kuskuss 200g
  • Vistas vai dārzeņu buljons 300ml
  • Zaļumi: pētersīļi, baziliks, dilles, maurloki vai parastie loki - kārtīga bunte
  • Sarkanā paprika 1gab.
  • Sarkanais sīpols ½ gab.
  • Olīveļļa - pēc garšas
  • Jūras sāls - pēc garšas
Приготовление
  • Kuskusu pārlej ar buljonu, lai to nedaudz pārsegtu, uzliek vāku un atstāj uz 5-7 min uzbriest.
  • Tikmēr sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina visus zaļumus.
  • Kuskusu pārliek lielā šķīvī, liek pāri visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci, papildina ar olīveļļu, sāli.
  • Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.
Похожие рецепты