Рецепты
Все рецептыСпагетти с тунцом, каперсами, оливками и вялеными помидорами
Ингредиенты
- Tuncis eļļā ar zaļajiem pipariem un citroneļļu 1 kārba
- Spageti pasta 100g
- Olīveļļa 2 ēd.k.
- Kaperi 1 sauja
- Olīvas melnās ar kauliņiem 1 sauja
- Tomātu pasta 150g
- Saulē kaltēti tomāti 1 sauja
- Sarkanā paprika 1 gab.
- Lauru lapas 2 gab.
- Cietais siers rīvēts 50g
- Svaigs baziliks
- Melnie pipari - pēc garšas
- Jūras sāls - pēc garšas
Приготовление
- Dziļā katlā liek vārīties ūdeni, pielej olīveļļu un pieber sāli. Kad ūdens vārās, liek tajā pastu. Vāra kā norādīts uz iepakojuma.
- Tikmēr sagriež papriku, sasmalcina olīvas, kaperus un saulē kaltētos tomātus.
- Sasmalcinātās sastāvdaļas liek uzkarsētā pannā ar eļļu, apcep, pievieno tomātu pastu, sarkanvīna etiķi, lauru lapas, sāli un sautē aptuveni 5 minūtes.
- Pievieno tunci un pasautē vēl 2 minūtes.
- Šķīvī liek pastu, pārlej ar mērci, bagātīgi apber ar rīvētu cieto sieru un pasniedz ar aromātiskām bazilika lapiņām.